1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

357392 inlägg · 3916 ämnen

Inlägg #2162336

Sv: Silly season
KB65: men finns det konkreta rykten om att Karla lämnar? Han har ju kontrakt för nästa år, och känns som han vill stanna. För han lär ju ha haft anbud när han skrev på från finalnd men valde ändå att skriva kontrakt över 2 säsonger med Modo.

Btw har jag hört väldigt lösa rykten, en kompis som umgås i kretsar som känner Kristian Jakobsson säger att han nästan är klar för nästa säsong. Dock ta det med en stor nypa salt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Balou:

Angående KJ så är det ju också en chansning, men att han har potential är det ju inget snack om. Kanske gjort honom gott att få vara en producerande spelare i Norge, han har ju gjort det bra där måste man säga.

Har har ju bra egenskaper i skridskoåkningen samt ett rätt bra skott. Om vi leker med tanken att han är klar kanske han är en bra spelare för en tredjekedja. Dessutom i en bra ålder.

Karla - x - x
Modigs - EK - Strömgren(?)
Ohlsson - Aagaard - KJ
Sylwander - Tjärnström - Lindewall/Åhström

Allt beror ju på roll och plats i laget, är han värvad för att hålla till i en tredjekedja så kan det vara en vettig värvning, högre upp än så då är jag väldigt tveksam.
Kommentera

Sv: Silly season
Balou: jakobsson vore konstigt, vi har ju en bättre version av honom i ohlsson redan. hur många snabba skridskoåkare utan nån annan talang kan ett lag ha?
+6
Kommentera