1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2162396

Sv: Silly season
Djuunaz:

Visst det är ingen Karla, Blomstrand, Tambellini sett till skott, men nog tycker jag han har ett bra skott för att vara på HA nivå, definitivt över medel.

Hans största problem tycker jag var fegheten, han vågade inte ta vägarna in mot mål utan fastnade på utsidan och svängde av istället för in, han utnyttjade inte sin fart på bästa sätt.

Så om du tolkar "bra skott" som att han har Karla eller Tambellini klass i avsluten och att han främst är en avslutare så tolkar du mig nog fel, däremot tycker jag hans avslut är över medel för denna nivå, därför jag skrev "bra skott".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Och. Ett stort problem var att tränarna envisades med att sätta honom på vänstersidan där han fick klubban på fel sida för att skjuta. På vänsterkanten kunde han inte runda backen eller skjuta skymt mellan backens ben. Vansinne...

Men, jag vill inte heller ha tillbaka Jakobsson.

Sticker flera Modo-ungdomar säger elaka tungor att det beror på att Modo under styrelseledamoten Olov Lindqvist slutat med elitverksamhet. Detta för att hans son annars inte skulle platsat i Modo. Därför kör man inte ett elitlag, utan breddar till två likvärdiga, tvärtemot hur man alltid gjort.
Kommentera

Sv: Silly season
Pelle Hägglunds krönika är bra, sopa trappan uppifrån och ner
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Håller med, han borde kunna nyttja sin skridskoåkning mer för den var riktigt vass. Gällande skottet tycker jag han kom till många lägen ändå som han ej kunde utnyttja och att skottet var en av hans svagheter så där har vi olika uppfattningar.
Kommentera