1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481571 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2162567

Sv: Silly season
Tarasov: Det som är lite läskigt med dessa listor med önskvärda tränare är att när alla tackat nej så kommer vem det nu blir att kännas som en nödlösning från dag ett.
Vad tror ni om Sundqvist då? Han har ju börjat leverera nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Axle San: Sundquist är okej. Tror inte han skulle göra bort sig och det finns klara fördelar med att han redan är på plats.
Det är dock ingen favorit för min del och vi har haft problem med ledare som har hamnat för långt borta från familjen, vilket skulle kunna vara fallet här också. Barnen i Danmark har betydligt närmre till hans hem i Tingsryd än till Övik...

Kommer hoppas på Karlin eller Freddan in i det sista.
Kommentera

Sv: Silly season
Axle San:
Svårt att veta men hoppas man sonderat terrängen med alla på listan innan. Sundqvist vore ett ok alternativ men inte mitt första.
Kommentera

Sv: Silly season
Axle San: Om de tongivande spelarna gillar Sundqvist så tycker jag att han är ett bra alternativ och jag skulle vilja se honom få vara med och välja spelare/bygga laget som på sikt ska ta MoDo upp till SHL. Han är rak, stabil och säger vad han vet är rätt och vad han tycker. Han har fått ordning på vissa grejer på den korta tid och de få träningar han har haft. Han är heller inte ett flashigt tränarnamn, lite old school och vill utmanas som tränare och ta ett lag upp till SHL. Det tror jag passar MoDo just nu.
Kommentera

Sv: Silly season
Axle San: Och det vet du? Att alla kommer tacka nej. Vi får väl se ,jag är varken optimist eller pessimist.
Kommentera