1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482568 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2163636

Sv: Timrå - Modo 2021-03-10
J F K: Det jag tänker på främst är alla dessa individuella korkade beslut man tar ute på isen.
Tex så har man öht inga interna lösningar när man är i egen zon, allt handlar bara om att kasta bort pucken framåt i banan. Ibland ser man ”snälla spela hem pucken, du har en kollega bakom mål” men nej man ska slå pucken framåt till en Timrå på röd som slår tillbaka pucken i Modos zon och dom in fortsätta anfalla utan att vi ens har kunnat byta.

Sen varför tänker man inte själv, ”nu ska jag markera deras point” ist för att stå mitt emellan, eller nu åker jag ut hit så jag är spelbar om vi vinner pucken, nu handlar allt i Modos zon om att alla får reagera ist för agera, vi gör ju öht ingenting i vårat eget spel för att försöka se händelserna i förväg, vi är som 5 koner som sakta rör sig i takt med motståndarnas spel.

Timrå ska naturligtvis vara mycket mycket bättre, men när vi öht inte har något som helst försök till egen idé i en betydelselös match resultatmässigt så börjar jag starkt tvivla på Sunken och Piva som tränare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 2021-03-10
Gavelo: Jag tror att det hänt mycket mer om bara Sunken fått mer tid på sig. Han hade så kort tid och kan inte ändra allt. Det blev väl bara att täta läckor istället för att verkligen fixa till stommen. Ger man för mycket nya instruktioner och justerar för mycket, så kommer ingenting att fungera.
Vi kom från en situation där man måste spela snabbt framåt och aldrig vända om eller flippa ut.
Kommentera