1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482570 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2163643

Sv: Timrå - Modo 2021-03-10
Gavelo: Jag tror att det hänt mycket mer om bara Sunken fått mer tid på sig. Han hade så kort tid och kan inte ändra allt. Det blev väl bara att täta läckor istället för att verkligen fixa till stommen. Ger man för mycket nya instruktioner och justerar för mycket, så kommer ingenting att fungera.
Vi kom från en situation där man måste spela snabbt framåt och aldrig vända om eller flippa ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 2021-03-10
J F K: Som det har varit nu ett bottenlag med dåligt självförtroende, så har det varit perfekt. Men för ett topplag som ska upp så måste man vara mer spelförande, så nästa år hoppas jag på Karlin som är väldigt duktig på att justera spelet efter material och motståndare.
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 2021-03-10
J F K: Jag förstår att man endast kan göra mindre saker/ändringar men Piva har ju varit med rätt länge och jag hade hoppats på väldigt mycket mer i tränarbytet.

Vi har fortfarande inget eget spel öht, Sunken har infört en enda sak spelmässigt och det är att slå bort pucken så fort vi får den, det ser ju ut som Modo spelar på resultatet i 60 minuter match efter match.

Bara en sådan sak som att ställa upp backarna med klubborna utåt när vi är ett lag som har enorma problem att behandla puck i egen zon, att vi dessutom blir helt ofarliga från blå är inte så viktigt, prio bör vara att skapa förutsättningar för backarna att kunna kontrollera spelet i egen zon.

Men aja denna säsongen är snart över så vi får hoppas att Modo hittar bättre tränarlösningar till nästa säsong.
Kommentera