1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481551 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2166593

Sv: Silly season
Majbrasan: Blir väl som Niederbach. Bättre att spela J20 och något sporadiskt inhopp i SHL eller ha mycket speltid i allsvenskan. Rätt idiotiskt val tycker jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K:

Funderade på backbesättningen.

Om nu Hasa är klar för oss så känns detta som en ersättare till Wallinder som går in och tar utvecklingsplatsen i backuppställningen, kanske att vi dessutom går plus i korta loppet på detta och är lite starkare nästa år.

Han är endast 21 år och finns nog bra med utveckling i honom, även om han har långt ifrån samma potential som Wallinder.

Han är etablerad i HA trots sin unga ålder, två fulla säsonger med 18 respektive 16p.

I år den av Almtunas backar (de som gjort många matcher) som har bäst +/-.

Tar mycket speltid och snittade i år 17:30.

Så detta kan vara en förstärkning och speciellt den offensiva sidan som wallinder inte fått igång i HA.

Behöver nödvändigtvis inte vara ett nerköp jämfört med Wallinder nästa år, sätt honom med en defensiv back typ Dahlroth, Mikkelson eller Viklund så kan det bli riktigt bra.

Nu har jag förutsatt att Wallinder inte tar jättekliv till kommande säsong, potentialen är som sagt mycket högre än hos Hasa, så jämför dessa mer denna säsong och förra.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K:

Ja kan lova att det gjort Niderbach mer nytta att stanna hos oss och få upp mot 18-19 minuter i en andrakedja och PP och vara en ledande spelare än att harva i fjärdekedjan i Frölunda.

Men de unga talangerna verkar ha så jävla bråttom så det är inte sant, undra hur många som egentligen förstör karriären, försenar utvecklingen eller inte når sin fulla potential pga. att man har för bråttom.
Kommentera