1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479894 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2166597

Sv: Silly season
J F K:

Ja kan lova att det gjort Niderbach mer nytta att stanna hos oss och få upp mot 18-19 minuter i en andrakedja och PP och vara en ledande spelare än att harva i fjärdekedjan i Frölunda.

Men de unga talangerna verkar ha så jävla bråttom så det är inte sant, undra hur många som egentligen förstör karriären, försenar utvecklingen eller inte når sin fulla potential pga. att man har för bråttom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Jag tänkte först också något liknande och tänkte skriva något om agenter, vulgära hockeyfarsor och 00-talisters narcissism.

Men det kanske är dags för lite självrannsakan också. Det kanske inte är så lockande att vara kvar och få sin utbildning i Modo, särskilt efter detta haveri. Jag kan i alla fall förstå Wallinder, som inte fick ut särskilt mycket den här säsongen. Det var lite komiskt att läsa hur folk skrev att han var värdelös utan att ha i åtanke att han kanske stagnerade i utvecklingen av att tvingas spela under det ledarskap som vi hade, med allt kaos och annat som även var runt omkring.
Kommentera