1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2166626

Sv: Silly season
Rytter: Jag tänkte först också något liknande och tänkte skriva något om agenter, vulgära hockeyfarsor och 00-talisters narcissism.

Men det kanske är dags för lite självrannsakan också. Det kanske inte är så lockande att vara kvar och få sin utbildning i Modo, särskilt efter detta haveri. Jag kan i alla fall förstå Wallinder, som inte fick ut särskilt mycket den här säsongen. Det var lite komiskt att läsa hur folk skrev att han var värdelös utan att ha i åtanke att han kanske stagnerade i utvecklingen av att tvingas spela under det ledarskap som vi hade, med allt kaos och annat som även var runt omkring.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Dexter :

Ja Wallinder kan jag förstå även om det känns som en säsong för tidigt sett till prestation.

Men Strömgren som är 17, vad tänker dom där, shl känns långt borta i det fallet. Är ju ungefär som ep skulle lämnat året han och Dahlén fick chansen i slutet på ha och missat nästa viktiga säsong när de dominerade. Den säsongen var nog väldigt viktig för de bägge, att gått till shl och få lira j20 och strö minuter hade nog inte varit det bästa för utvecklingen.
Kommentera

Sv: Silly season
Dexter : Wallinder kan man förstå. Delvis hans eget fel då han fick hybris och började spela långt över sin nivå, men delvis beroende på extremt dålig styrning. wallinder har fysiken och skridskoåkningen som krävs.


Strömgren är däremot obegripligt. Han har inget i SHL att göra nästa säsong på en position han behöver vara på.
Kommentera