1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2166707

Sv: Silly season
KB65: Oscar Nordin ser jag som en blivande toppcenter, gillar det lilla jag sett stor o vältränad 90 plus, hoppas han får kontrakt !
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Heyerdal:

Jo han har potential och gjorde inte bort sig när han fick hoppa in, han såg ju dessutom ut att vara rätt bra skolad för att komma rakt från J20 upp i seniorlaget.

Det är nog en som knackar på dörren inom en snar framtid, inte alls lika flashig eller med samma höga potential som Strömgren men han kan nog bli väldigt nyttig för oss. Men han måste väl skriva ett seniorkontrakt i år va?

Bra att han får spela div1 i år, gjort det bra med 5p på 6m och +3.

Kan inte modo ha något form av samarbete med ÖHF, att vi kontrakterar våra juniorer som är på väg att ta plats från J20, får de inte plats i truppen kan de gå och spela med ÖHF (och de täcker en del av lönen), samt de som är yngre kan även lira J20. Då har vi dessutom spelarna nära och kan kolla in deras matcher och följa utvecklingen.

Att ÖHF blir lite av en farmarklubb till Modo, skulle inte bägge klubbar tjäna mycket på detta eller går det inte att få till pga. prestige mellan klubbarna?
Kommentera