1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478621 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2170319

Sv: Silly season
Sven Tuta:
Widebro gjorde klart i vintras att Glader inte hade någon skuld i rekryteringen av Nieminen. Jag trodde då att han sa det för att skydda honom, men nu tror jag däremot att det stämde och att samma scenario upprepades gällande Karlin.

Jag tycker att de ansvariga för rekryteringen av Nieminen har klarat sig väldigt lindrigt undan kritik, det har mest konstaterats att det blev fel, punkt.
Jag skulle vilja veta hur det gick till, var det någon drivande person i styrelsen som snöat in på honom eller..

Det ska bli väldigt intressant att läsa kommande intervjuer med Glader och hoppas att han berättar hur det gått till..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Saleva:
Jag tror det är tvärt om och det var något som dom sa för att trycket på Glader skulle lugna ner sig, känns ju konstigt att han bryter kontraktet nu för att dom inte går på hans val, men inte gjorde det med Ville om samma sak hände då.

Kollade man på tränare som Modo värvat kändes alltid Ville som underligt val av dom, att dom skulle gå på en oerfaren sportchef och samtidigt välja en oerfaren tränare känns inte som tidigare val, sure tidigare val har ju inte alla varit lyckade men valen har ju alltid haft erfarenhet.

Så jag tror att Ville var 100% Gladers värvning och Modo tog en chansning och lyssnade på honom, och att det gick som det gick kan vara en stor anledning till varför dom inte lyssnade på honom nu och ser ut att välja Karlin.
Kommentera

Sv: Silly season
Saleva: Glader kommer aldrig kommentera sanningen. Han är förmodligen utköpt med klausul om tystnad, det som kommer är isåfall en krystad variant. Återigen vi har ingen aning vad som sagts/ gjorts kulisserna av vem. Men styrelsens sammansättning har ju ältas här i forumet och de flesta har väl den uppfattningen att just hockeyerfarenheten borde stärkas upp. Men om en styrelse saknar kunskapen får man helt enkelt köpa in den kunskapen. Så fungerar det i andra företag, konsult brukar titeln vara på problemlösaren. Min titeln bl a.
Kommentera