1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481742 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2180644

Sv: Silly season
Tarasov: Jag ser helst att man behåller Åhström och Max faktiskt. Både två klarar av flera olika roller och behärskar defensiven. Både har uppsidor.

Åhström har tanke nog att slå passningarna, men tyvärr tycker jag att han behöver lite mer teknik för att slå passningarna korrekt. Lite för många med fel adress, mindre bra på flippmackor och inte tillräckligt hårda när det behövs. Det är saker som borde kunna förbättras.

Max har hygglig spelförståelse, men behöver som så många andra mer fysik så han vinner fler närkamper. Det mesta andra kan han förbättra såklart för han är rätt ung. I hans fall är det fjärdekedjan som är aktuell och jag tror att han, Sylwander och OP skulle kunna bli en framgångsrik fjärdekedja.

LP måste mogna. Han verkar inte förstå att hans största motståndare är han själv. Han måste börja lyssna på coacherna och spela enklare. Varje gång man rör pucken måste man inte skapa en målchans. Många gånger är det viktigare att behålla pucken inom laget och att värdera situationer är hans absolut största svaghet. (Jag tycker att han i mångt och mycket har samma utmaningar som Svenningsson).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K:
Närkamper vid sarg är ju rätt mycket balans, Max är ju 90 kg på 182 cm så fysiken borde ju finnas där, så kanske köra mer balans övningar och köra mer ben mindre överkropp för att flytta kroppstyngden neråt.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K:
Ja får Åhström ordning på de problemen med passningsspelet skall han absolut vara en spelare i en topplina
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Tror Sylwander-Tjernström-O.P skulle bli en ruggigt jobbig kedja att möta
Kommentera