1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478902 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2196975

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Det är det här som gör att sådana som Trump och SD får så mycket röster, det går att vrida och förvrida statistik och sanningar så att det passar dom missnöjda. Och det tråkiga med det är att det splittrar samhällen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors: Ja, det går verkligen att vrida och trolla med statistik. Kolla bara på dagens skriverier om de svenska PISA-resultaten, där Sverige exluderat en massa elever för att resultatet skulle verka bättre än vad det faktiskt var. Eller att man klassas som sysselsatt om man utfört arbete/haft anställningsstöd en timme under en vecka. Att oavlönat hjälpa till med saker som berör exempelvis en sambos företag faller också in som sysselsättning förutsatt att det utförts under en timme.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors: Nej, Trump och SD får mycket röster för att övriga politiker misslyckas, men att banka in det i huvudet på folk tycks vara praktiskt taget omöjligt.

Trump vann enbart för att Hillary var så avskydd. Han blev för bövelen besegrad av en fullkomligt senil gubbe med det sämsta utrikespolitiska track record USA någonsin har skådat, vilket till och med hans allierade har erkänt.

Skaffa fram vettiga, högutbildade, icke-korrumperade kandidater som folket kan känna tilltro till och denna "populism" eller vad ni vill kalla det för kommer upphöra omgående.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors: Ja det är synd att demokrati finns...Och oliktänkande rent generellt.
Kommentera