1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480547 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2199062

Sv: Silly season
MorganaLefaey: personligen hoppas jag att modo och i slutändan fansen kan gå bort från det här att titta på tidigare stats och döma spelare efter det och iställt fundera på vilka egenskaper spelarna har för att passa in i LAGET modo. det får vara slut på namnvärvningar och istället värva lagspelare.

oerhört positivt inställd till att det inte värvats någon kanadensare som är inne på sitt sista spelår utan istället unga svenska spelare med potential eller spelare med enorm spets i vissa delar av sitt spel, nu bygger vi ett LAG som kan utvecklas tillsammans över en säsong
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
BobbyG: absolut. Att blint titta på EP och lita på agenter måste det bli ett slut på.
Men tittar vi tex på timrå o löven i år, så hade båda lagen typ 2 formationer med spelare som tidigare bevisat produktion i HA.
Behöver inte va facit, men lilväl är de i final.

Men jag håller med. Ett lag där alla kan o vet sin position o utför den som den ska. Ja då kan man klara sig utan.
Och vi har nu en tränare som bevisat att han kan plocka fram det. Nu gäller det bara att vli profet i sin egen hemby också.
Kommentera

Sv: Silly season
BobbyG: vilken position tror du köplöven varit utan sina importer? Hur hade dom varit utan Cannata ifjol? Ädel tanke med grannens grabbar och lovande juniorer, men i min värld är våra små grabbar helt enkelt inte tillräckligt välutbildade trots fina ord i tvpucken för att kunna möta den inköpta importspetsen i andra topplag.

Nej vi är inte överens. Karla, Tamby, JJ ordnade nog minst en tredjedel av fjolårets poängskörd själva. Svindyra "namn" är nog ofta svindyra av en anledning.

Sen har vi ju haft övervägande besvikelser i samma kategori. Dick , Hensick, dimitrakos. Mm. Allt är en chansning.
Kommentera