1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2199071

Sv: Silly season
BobbyG: vilken position tror du köplöven varit utan sina importer? Hur hade dom varit utan Cannata ifjol? Ädel tanke med grannens grabbar och lovande juniorer, men i min värld är våra små grabbar helt enkelt inte tillräckligt välutbildade trots fina ord i tvpucken för att kunna möta den inköpta importspetsen i andra topplag.

Nej vi är inte överens. Karla, Tamby, JJ ordnade nog minst en tredjedel av fjolårets poängskörd själva. Svindyra "namn" är nog ofta svindyra av en anledning.

Sen har vi ju haft övervägande besvikelser i samma kategori. Dick , Hensick, dimitrakos. Mm. Allt är en chansning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Frontschwein: BIK var trots allt ett bättre lag än Löven trots nästan bara inhemska spelare. Du kan knappast kalla Timrå för importlag heller, även om de tog in en nordamerikansk back.
Så, jag tar mycket hellre ett BIK eller Timrå mot en främlingslegion med stora interna stridigheter och motivationsproblem.
Kommentera

Sv: Silly season
Frontschwein: vill nog hävda att förstakedjans framgång till stor del berodde på att vi hade en av sveriges bästa tränare, men samtidigt var väl jj också en sån värvning som i början gick lite under radarn, hade en bra säsong tidigare och inte superung, men det gick bra ändå, ser vissa likheter med några nyförvärv iår :)
Kommentera