1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474632 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2203551

Sv: Silly season
Stor del av tvpengarna som betalas in kommer från ha supportrar också. För att man tvingas betala för shl. Skulle inte cmore tjäna en jävla massa på ha så skulle de sätta upp ett förmånligare abonnemangserbjudande i förhållande till pengafördelningen för ha ligan. För efterfrågan finns Cmore ser sin chans att mjölka ha supportrar och bygga sin korrupta shl liga tsm med hockeyförbundet. Snart får ju shl än mer pengar. Knappast bara fem procent av abonnenterna som betalar för att se ha. Skulle de inte vara lika korrupt och fördelat mer likt fotbollen och haft en mer öppen liga skulle jag inte reagera. Och att shl kan plocka spelare som de vill till typ noll kostnad är ju sjukt med. Ne men om fördelningen skall vara så, så tycker jag att vi ha supportrar kan betala 5 procent av abonnemangskostanden med då. Men då spricker ju cmore mjölkningstaktik
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
wolper: Tror du missförstått hur det funkar när man betalar tv-avtal. Cmore betalar inte samma % som tittarna kollar på matcher utan alla streamingtjänster får buda om att köpa rättigheterna för respektive liga. Så Cmore är den tjänsten som budat högst för SHL och HA så dom betalar bara lite mer än det näst högsta budet. Så helt enkelt är intresset för SHL rättigheterna mer värda än HA.

Kortfattat är HAs största problem att andra bolag inte vill gå i konkurrens mot Cmore om HA rättigheterna för att få upp priset.
Kommentera

Sv: Silly season
wolper: Jag hoppar in i Sillytråden med en sillyfråga: Vår nye assisterande var ju J20-tränare för HV för några år sedan. Har någon här koll på hans adepter från då? De borde ju ha en intressant ålder och vara hyfsat sugna på att ha honom som tränare igen.
Är det någon av dem som Modo ska norpa?
Kommentera