1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480834 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2204463

Sv: Silly season
DrCox: Så du menar att Modo kan kräva att bra spelare skall skriva på för Modo fast vi är världsmästare på att misslyckas, byta tränare och spelare hela tiden?

Det du och en del andra inte verkar begripa att man inte bara kan peka på en spelare och betala vad det kostar, spelaren i fråga måste vilja spela för Modo också, och tro mig, efter den senaste säsongen så står INTE Modo högst i kurs och har inte gjort på många många år.
Våra egna supertalanger drar till en helt främmande klubb innan dom ens riktigt blivit ordinarie i A-truppen, det säger ganska mycket om hur attraktiv Modo är som arbetsgivare för spelare på uppgång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: Ja, Gradin har ju sagt det ganska många gånger att de bygger något långsiktigt. Lyckas vi ta oss till semi i år blir vi trovärdiga och intressanta för såna som Wernblom och Stål-Lyrenäs samt spelare på Karla och Hepponivå. Då först tror jag att vi är redo att utmana.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Det är knappast bara i Modo som talangerna drar till andra klubbar för tidigt det har ju mer att göra med att spela i denna serie.
Kommentera