1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478906 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2204504

Sv: Silly season
Rockson: Magstarkt kommentar från min sida. Ber om ursäkt. Hade väl hoppats på att vi kunde ha värvat en vettig förstamålis från början när Peters försvann. Extremt besviken på hur ledningen agerar kring denna så viktiga post. Nu är i vi i läget med två durkslag precis som vi hade året vi åkte ur.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Frontschwein: Visst är du medveten om att när man spelar i Allsvenskan är man ganska långt ner i näringskedjan. Jag är helt övertygad att både Tex och Isak kommer att hålla rätt hög allsvensk nivå, så länge försvarsspelet fungerar och inte ser ut som det gjorde förra säsongen. Vänta med att såga vid fotknölarna innan säsongen ens har börjat.
Kommentera

Sv: Silly season
Frontschwein: Av det jag såg av Tex så tycker jag hans plussida var att han var aggressiv mot skytt. Det som låg på minussidan var att han inte värderade läget om han kunde vara aggressiv mot skytt eller inte (så de kunde passa förbi honom på sidorna till en fristående spelare). Förhoppningsvis så får vi ett bättre försvarsspel kommande säsong så mv får bättre hjälp i de situationerna.
Det andra minuset tycker jag var att han var lite väl ihålig i sidledsförflyttningarna.
Kommentera

Sv: Silly season
Frontschwein: Jag är försiktigt optimistik vad gäller Tex. Tycker att han visade i perioder i matcher att han är skolad, tät och aktiv. Sen föll han igenom mot slutet av matcherna, kan ju ha att göra med rinkrost och matchoträning. Men det är ju såklart ingen Bartosak eller Ullmark.
Kommentera