1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478566 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2204512

Sv: Silly season
Frontschwein: Du skjuter rätt brett och märkligt här. Hinken var andretränare då. Nu i en helt annan roll. Tycker du att Gretzky var lika bra som tränare som spelare eller kan du erkänna att människor kan vara väldigt olika kompetenta i olika roller?

Tex är så dyr (vilket inte är Hinkens fel) att man inte inledningsvis kan ta in en kanon.

Sedan har spelare som Svenningsson och Aagaard haft intresse från riktigt bra lag, så fler än Modo ser potential där. Ohlsson har presterat ordentligt i Timrå. Modigs har rejält potential att göra många poäng.

Dock blir det viktigt med bra centrar, för vi har flera spelare som är väldigt beroende av bra puckar för att få ut produktion. Tydligast är nog Svenningsson, som säkert gör minst 20 fler poäng om han slipper få pucken i egen zon och istället får den i mittzon i fart med bara en back mot honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Jag tror att Modo bör se till att sätta ett gediget försvarsspel. Har man det så behöver man ingen kanonmålis. Det är klart att för att gå hela vägen så behövs även en målvakt som kan rädda vissa matcher, men utan ett bra försvar så vinner man ändå inte.


Modo har redan stora delar av det som krävs, handlar nu om att sätta ett gediget grundspel och skapa en bra gruppdynamik...
Kommentera