1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481108 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2212295

Sv: Silly season
J F K: jag säger inte att det inte kan gå.
Men att bara svälja rakt av att allt gradin o karlin rör vid blir till guld som vissa verkar tro känns som lite överdriven optimism. Sen kan man väl hoppas liye smått. Vilket även till och med jag gör.
Som sagt, så väntar jag o ser vart i första hand försäsongen brakar. Innan jag skruvar upp volymknappen på mina förhoppningar. Eller i alla fall tills jag ser vad våran så kallade spets blir för något.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
MorganaLefaey: Gradin är ny som sportchef men kan branschen vilket gör att jag tror väldigt mycket mer på honom än Glader.
Karlin har inget att bevisa, han är the shit på den här nivån. Tveklöst.
Han förvandlar VVIK gång på gång till ett lag som är obehagligt svårslagna, och han prioriterar rätt(enligt mig) som sätter defensiven i första rummet.
Hans lag har trots att de brukar samlas i Augusti varit mer(och snabbare) samspelta än oss under i stort sett hela säsongen.
Som också Tik-Sputnik var inne på tidigare har han varit lite av vice sportchef i VVIK, så jag tror han får stort inflytande över värvningarna.

Skulle bli förvånad om vi inte är bland de sex bästa under större delen av säsongen.
Kommentera

Sv: Silly season
MorganaLefaey: Teoretiskt kommer vi ligga topp fyra gällande spelarbudget. Med en tränare som är duktig bör det verkligen göra en målsättning om att hamna topp sex realistisk.

Sedan är det inte bara Hinken. Till skillnad från tidigare sportchefer tar han hjälp av allt duktigt hockeyfolk från Övik. Senast var nog Macmaster mer på inrådan av Jocke än att Hinken själv sett honom. (Sedan har såklart Hinken sista ordet och den som fattar beslutet)
Kommentera