1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480124 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2212442

Sv: Silly season
J F K: Har inte följt med den sista tiden men är det sportchefen som nu har sista ordet angående värvningarna? Har man gått ifrån systemet med att styrelsen och Widebro har sista ordet? Det som tidningarna löpte amok kring tidigare kring att Glader inte hade makt att signa på eget bevåg. Sorry om det är allmänt känt jag har som sagt inte läst något eller hållit mig uppdaterad i den frågan. Har man givit Hinken ett starkare mandat som sportchef jämfört med hur det fungerade med Glader?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Knafus: Värvningar har Glader troligen bollat med Widebro, men inte för att han måste. Misstänker att Widebro haft ett finger med i själva budgeten och lönen. Det beror nog snarare på att Glader var svag än att det finns något som helst beslut att inte SC ska få driva det.

Nu tror jag Hinken och Karlin krävt en tydlighet där de kör showen. Det är ingen tvekan om att det är Hinken som är ansvarig för besluten, men det finns såklart ingen som helst anledning för Hinken att värva en spelare som inte Karlin vill ha/tror på.
Kommentera

Sv: Silly season
Knafus: Det gällde bara rekryteringen av tränare och sportchef.
Men läste nånstans att Karlin/Gradin hade ställt som krav att de ska ha full befogenhet över sporten, så ingen rök utan eld
Kommentera