1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479634 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2214154

Sv: Silly season
M Horava: min info är inte så rolig tror jag ni tycker om jag förstått känslan på forumet rätt men såhär är det

modo shoppar just nu i lyxbutikerna, spelare som inte väljer hockeyallsvenskan i första hand, vilket gör att det dröjer eftersom spelarna väntar och ser om annat kan komma högre upp shl eller europa. vi pratar i första hand nordamerikanska namn, vilket också är anledningen till att inget läcker i media, ingen som vinner på att läcka att modo är intresserade av en spelare som är "för bra" för modo. finns också reservnamn som man kan plocka in om det inte skulle gå i lås med förstavalen så modo kör inte allt på ett kort

min personliga gissning är att vi får vänta till augusti innan vi ser rörelse, möjligt att modo plockar in en yngre spelare för bredd under tiden men toppnamnen kommer dröja, men hav förtröstan då vi pratar om bra spelare och inga trötta spelare som ska till hockeyallsvenskan för att tjäna sina sista pengar som nån annan klubb har köpt in, ingen nämnd ingen glömd men tar ni åt er så gör ni :)

brodecki fortsatt intressant men från malmöhåll bestämd info att inget händer förrän inpå säsongsstart. har inte info till 100 men tror tim w stannar i västervik en säsong till, västervik har massor av spelare klara men dom stämplar.

emil wahlberg är 100% klar för dom som undrar men han stämplar, men detta visste ni nog redan innan ni som har koll, han har "alltid" stämplat och ger honom möjlighet att vara med familjen, viklund fortsatt problem, min personliga gissning är att han gör ett comebackförsök under säsong, alltså inte till start men kanske i tråkmånaderna, som inte kommer gå hem och han lägger av, men en pesonlig gissning som sagt

så mitt tips är att ni tar semester, njuter av solen och litar på att hinken och karlin inte vill gå in i säsongen med nuvarande lag :) det går bra i fotbollsem också, det är kul :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
BobbyG:
Tack. Det är pga såna här inlägg man går in och kollar av hockeysnack varje dag..
Kommentera

Sv: Silly season
BobbyG: alltid funderat på hur det fungerar med spelare som stämplar. Arbetsförnedlingen kollar ju hur många "lediga" jobb som finns o sedan kräver att en söker si eller så många jobb i månaden. Om man inte gör det så kan de säga till a-kassan att man inte är berättigad till a-kassa.
Måste de då aktivt erbjuda sina tjänster till någon? Och man får ju inre heller egentligen tacka nej till jobb.
Så om någon erbjuder samma spelare ett kontrakt.
Tappar de då ersättningen om de säger nejtack.
Kommentera

Sv: Silly season
BobbyG: Toppen! Grym info. Allt låter vettigt och stämmer med den känsla som jag har haft.

Då fokar jag på ..ehh.. sommarträning framöver. Vi ses i augusti!
Kommentera

Sv: Silly season
BobbyG: Dyra Nordamerikaner från lyxbutikerna alltså? Modo känns lite som en skivspelare som hakat upp sig och runt, runt och..
Kommentera

Sv: Silly season
BobbyG: Gradin/Karlin är vinnarskallar och det är väldigt glädjande att höra att de och klubben siktar högt vad gäller framtida tunga namn som vi alla vet att MoDo kan locka hit. Det är tufft att ha tålamod. Belöningen kan komma därefter.
Kommentera