1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481872 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2216648

Sv: Silly season
Heyerdal: Ingen värvning som imponerar på mig. Bara hoppas jag ändrar den uppfattningen i höst. Känns som en chansvärvning..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gusse: såna här kommentarer förbryllar mig lite, det är väl faktiskt så att ingen här inne hört talas om honom innan idag, men man kan redan säga att han inte imponerar och att det är en chansvärvning (det är det inte), vad baserar man det på? mindre läsning i statsraden säger jag :)
Kommentera

Sv: Silly season
Gusse: Fast MoDo är inte enbart ute efter poänggörare. Det är rollerna man är ute efter. Detta är en storväxt lirare. 1.96 cm o 92 kg tung. Vad man sett är han en playmaker o duktig 2 vägare. Kan göra så mycket nytta på annat sätt.
Kommentera

Sv: Silly season
Gusse: En troligtvis tilltänkt tredjecenter som snittat 0.33p i ahl känns ändå ganska hyfsat. Ska också vara en bra skridskoåkare och tekare enligt gradin. Dessutom har han lite bättre snitt än Fredrik O i collegeligan.
Kommentera

Sv: Silly season
Gusse: Fast med Hinken och Karlin känns det väl mer som en kvalificerade chansning på någon man har bra koll på än en EP värvning.

Är det nått vi lärt oss är det väl att statistik från andra ligor, eller för den delen andra lag, inte behöver säga hur han presterar i Modo.
Kommentera