1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479674 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2217602

Sv: Silly season
Har vi några rykten alls gällande den sista forwarden?
Och vad är det man väntar in tror ni? Letar vi så högt upp att det är expansions draften man väntar in?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
SKiLMY: jag har då inte hört något. Men det snackades väl om att vi var och högg på Kelleher. Och det lät helt klart som att vi jagat en del som det tagit stopp med.
Men det får man väl förstå då vi inte är i en liga som spelare har som sitt 1a alternativ.
Jag tror dock till skillnad mot vissa konspirationsteoretiker att hade vi haft toppspelaren klar så hade vi (MoDo) gått ut med det.
Jag tror dessutom att nu med all väntan och snack om spelare vi varit efter som SHL knyckt och spelare vi haft på gång som valt HV. Så kommer jag nog bli besviken när namnet släpps.
Sen vore det trevligt att se hur ofta vi nu sagt att äntligen har vi en SC som vet vad han gör och en tränare som kan hockey. Med alla vi avverkat de senaste tio åren har vi nog varit positiv till de flesta och felat.
Jag är smått positiv inför kommande säsong, men inte redo att än en gång tro blint på att våran SC är smartare och sitter på bättre nätverk och bättre åtkomst till dolda diamanter.
Vi får väl se efter 14-15 matcher. Då hoppas jag vi har poäng som visar att vi är bra nog och att vi kan bjuda på lite offensiv glädje.
Kommentera

Sv: Silly season
SKiLMY: Bra inlägg! MoDo letar bland soporna. Finns fina grabbar kvar därborta i AHL. De kan stänka in pucken även om de är bakis.
Kommentera