1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482735 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2223368

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: BIK har inte särskilt många grisar kvar och med Berglund borta blev det färre. Jag tycker att de oförtjänt fått kritik de senaste åren. Backar vi några år håller jag absolut med, men de har de senaste tre-fyra snarare varit ett spelande lag.

Sedan håller jag med fullständigt om HV. Ser inte heller Dalton som någon riktigt social coach, utan mer som en taktiker som ställer krav. Det hade kanske behövts någon med med lagbyggande stil för att få ihop ett lag bestående av bara förstakedjor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: det var då en väldig massa utvisningar i den matchen med ett par matchstraff tror det var 70-80 min bara i andra perioden, såg inte så vet inte hur det såg ut
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag sticker ut hakan (jo det är att sticka ut hakan. Man förväntas säga att HA är en tuff serie för ett lag som kommer från SHL och att pressen blir för tuff etc) och skriver att jag tror att HV kommer vara överlägsna.

Jag tror tvärtemot många här att de är otroligt väl förberedda inför uppgiften, både mentalt och som lagbygge. HV skiljer sig från t.ex oss och er när vi åkte ur såtillvida att det inte är en klubb i kris på något annat plan än att de har en sportsligt havererad säsong i ryggen.

Det var värsta tänkbara scenario för övriga HA-lag när de åkte ur och inte krisklubben Brynäs. HV genomsyras av professionalism och kommer inte lämna något åt slumpen. De har organisationen och ekonomin att vara noggrann med precis varenda liten detalj.

Brynäs å sin sida är själva sinnebilden av avdankad SHL-klubb som hade tagit sig an HA med inställningen att de ändå är Brynäs så det löser sig i slutändan. Alternativt varit i sånt chocktillstånd att handlingsförlamningen varit total
Kommentera