1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480549 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2223383

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag sticker ut hakan (jo det är att sticka ut hakan. Man förväntas säga att HA är en tuff serie för ett lag som kommer från SHL och att pressen blir för tuff etc) och skriver att jag tror att HV kommer vara överlägsna.

Jag tror tvärtemot många här att de är otroligt väl förberedda inför uppgiften, både mentalt och som lagbygge. HV skiljer sig från t.ex oss och er när vi åkte ur såtillvida att det inte är en klubb i kris på något annat plan än att de har en sportsligt havererad säsong i ryggen.

Det var värsta tänkbara scenario för övriga HA-lag när de åkte ur och inte krisklubben Brynäs. HV genomsyras av professionalism och kommer inte lämna något åt slumpen. De har organisationen och ekonomin att vara noggrann med precis varenda liten detalj.

Brynäs å sin sida är själva sinnebilden av avdankad SHL-klubb som hade tagit sig an HA med inställningen att de ändå är Brynäs så det löser sig i slutändan. Alternativt varit i sånt chocktillstånd att handlingsförlamningen varit total
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
mikenomad: Kul att du skriver avdankade SHL klubbar .för Elitserien existerande väl bara för en del klubbar när dom var uppe senast tror jag ..kan ha fel .
Det funns många avdankade klubbar kan man säga i HA
Brynäs behöver inte bli en krisklubb denna säsong för dom har säkerligen lärt sig mycken och kommit med mycket nytt folk i lag och stab .
Hoppas att dom håller sig kvar , för dom behövs så inte alla lag finns nedanför Stockholm
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
mikenomad:
Huruvida det kommer vara överlägsna är kanske lite svårt att sia om men korrekt i övrigt, och ett rätt så välbyggt lag och etablerat lag i övrigt. Sen kan det oavsett vara knepigt att gå upp men de har gett sig de bästa möjligheterna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
mikenomad: Klok analys och jag håller med. Givetvis kan alla råka ut för oförutsedda händelser men med en stabil och professionell grund att stå på kan även sådana saker hanteras. Känns som om Modo faktiskt är på väg dit också, försöket med Åsnebrottaren, det lag man hade och de organisatoriska ändringarna som gjordes var absolut rätt steg på vägen även om det slutade i just en oförutsedd katastrof. Vi tar hela tiden steg på vägen på alla områden nu och går upp om max tre år.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
mikenomad: Det blir spännande o se hur HV klarar av detta. Jag tror klubben och staden fortfarande är i chock och skäms för att vara ett allsvenskt lag. Det ska bara lösas detta nu och ta steget upp direkt igen. Och det är klart dom måste ha den målsättningen men kanske detta blir deras stora motståndare?? Dom försöker förbereda sig men kan dom föreställa sig vad som väntar? Dom kommer bli jagade. Hur som helst blir spännande o följa. Heja MoDo!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
mikenomad: Jag tror att HV kommer vinna serien, men i ett slutspel mot lag som har mindre press på sig och mindre att förlora så kan de få det tuffare än förväntat.
Kommentera