1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481930 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2230434

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
Efter ha kollat på MoDo matchen ikväll , så kan man se lite bättre linjer i spelet men jag tycker 3-2 målet samt 4-2 målet var väldigt billigt både ifrån Målvakt samt en av backarna..

Men det jag reagerade mest på var hur lojt det såg ut från Sveningsson vid 3-2 målet

sen en annan sak jag reagerade på rätt mycket var deras 2-1 mål där MoDo hade ett anfall men skjuter stenhårt över och det blir till en kontring för Västervik

bättre skjuta lösare och träffa målet i mitt tycke och skapa något ifrån det istället för att dra till för kung och fosterland och se pucken hamna i mittzonen 2 sekunder efter


Men en annan sak till också är eran målvakt ikväll ser väldigt osäker på sig själv, samt lite stum på olika situationer när han ska arbeta situation och vara aggressiv men han tog den enklare vägen med att backa in med arslet in i målet.

Om nu inte Tex kan stå till nästa match så tycker jag helt klart att Gradin ska ut på marknaden för att hitta en ersättare tills han är helt 100%, så får dom dela på ansvaret denna säsong så backarna får lite trygghet längre bak , för man kan nästan se på hur en del av era backar är grymt orolig i sitt spel att spela ishockey ikväll när Wallin stod motför när Lundström/Nygren/Tex fick stå, känns inte som dom litar öht på målvakten ikväll..

Men men serien är lång och detta var bara första matchen. Tror MoDo kommer igen till nästa match och vinner.

sen för guds skull fixa en tredje länk till Riley och Sam.. dom var riktigt bra idag men deras tredjelänk hade verkligen inte deras tänk eller dylikt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
Nooky: Ja 3-2 och Sveningsson det ser vi helt lika på.
Kommentera

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
Nooky:
Ja det blir att lämna handikapp när det är så tror det åtgärdas snart
Kommentera