1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480439 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2230428

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
Blir fruktansvärt trött på att alla som ställer höga sportsliga krav på denna förening blir kallad gnällspikar jag anser att MoDo ska kunna sätta ett lag på isen som ska vara med och slåss om en SHL plats varje säsong det är inget orimligt krav med tanke på dom ekonomiska förutsättningarna vi har.

Var är viljan att gå upp i SHL igen? jag ser inte den viljan varken i årets lagbygge eller hos en vissa här i forumet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
DrCox: Håller med dig på den punkten, sjukt tröttsamt att höra många prata om mellansäsong osv för MoDo när man har bäst förutsättningar efter HV I serien.
Man har inte råd med mellansäsonger i HA om man ska ha chans att gå upp, speciellt inte när man varit USEL i 5 av 6 säsonger.

Dock tycker jag kvällens match inte är nåt haveri, en skaplig start av Karlins gäng.
Kommentera

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
DrCox:
Sök upp Gradin för ett snack så får du kanske en klarare bild.
På riktigt, gör det.
Kommentera

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
DrCox: Håller helt med dig. Skulle vara komiskt om HV går upp direkt med tanke på alla MoDo-supportrar som säger att det inte går, att man måste ha tålamod och att det är en långsiktig process.
Kommentera

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
DrCox:
Viljan finns nog hos alla däremot så håller en del av inte med om analysen att laget är blekt, möjligen lite tunt på forwardssidan.
Kommentera

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
Efter ha kollat på MoDo matchen ikväll , så kan man se lite bättre linjer i spelet men jag tycker 3-2 målet samt 4-2 målet var väldigt billigt både ifrån Målvakt samt en av backarna..

Men det jag reagerade mest på var hur lojt det såg ut från Sveningsson vid 3-2 målet

sen en annan sak jag reagerade på rätt mycket var deras 2-1 mål där MoDo hade ett anfall men skjuter stenhårt över och det blir till en kontring för Västervik

bättre skjuta lösare och träffa målet i mitt tycke och skapa något ifrån det istället för att dra till för kung och fosterland och se pucken hamna i mittzonen 2 sekunder efter


Men en annan sak till också är eran målvakt ikväll ser väldigt osäker på sig själv, samt lite stum på olika situationer när han ska arbeta situation och vara aggressiv men han tog den enklare vägen med att backa in med arslet in i målet.

Om nu inte Tex kan stå till nästa match så tycker jag helt klart att Gradin ska ut på marknaden för att hitta en ersättare tills han är helt 100%, så får dom dela på ansvaret denna säsong så backarna får lite trygghet längre bak , för man kan nästan se på hur en del av era backar är grymt orolig i sitt spel att spela ishockey ikväll när Wallin stod motför när Lundström/Nygren/Tex fick stå, känns inte som dom litar öht på målvakten ikväll..

Men men serien är lång och detta var bara första matchen. Tror MoDo kommer igen till nästa match och vinner.

sen för guds skull fixa en tredje länk till Riley och Sam.. dom var riktigt bra idag men deras tredjelänk hade verkligen inte deras tänk eller dylikt.
Kommentera

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
DrCox: Det beror ju helt och hållet vad det gnälls om. Jag tycker att Nucky skrev ett väldigt sansat inlägg nyss.
Kommentera