1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481964 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2230450

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
DrCox: Håller med dig på den punkten, sjukt tröttsamt att höra många prata om mellansäsong osv för MoDo när man har bäst förutsättningar efter HV I serien.
Man har inte råd med mellansäsonger i HA om man ska ha chans att gå upp, speciellt inte när man varit USEL i 5 av 6 säsonger.

Dock tycker jag kvällens match inte är nåt haveri, en skaplig start av Karlins gäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
Nucky: Beror väl på vad man menar med mellansäsong. Det säger sig själv att förutsättningarna är annorlunda när vi har en ny ledning samtidigt som mer än hälften av lagbygget är nedärvt från förra sportchefen.

Efter att vi har haft tränare och/eller sportchef som lämnat eller fått kicken i princip varje år, så förstår jag att man förespråkar tålamod den här säsongen när det känns som man har något bra på gång.

Du säger det själv, 5 av 6 usla säsonger i HA. Den där sjätte säsongen där det faktiskt gick bra var på grund av att vi kunde bygga vidare med Hellkvist in i år 2. Det betyder inte att man gick in i år 1 utan ambition att gå upp, men det fanns bevisligen bättre förutsättningar att satsa stort året efter.
Timrå gick även upp år 2 om folk redan har glömt det.
Kommentera

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
Nucky: Det jobbiga med kvällens match bortsett från att det blev förlust är att det visade så tydligt bristerna i laget att man saknar spetts på forwadssidan. Samt att om Tex är borta så har vi ingen målvakt som kan vinna matcher åt laget.
Kommentera

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
Nucky: ÖHH AH ÖH! Världens största klubb...MoDo. Nu kommer de där jävlarna med sprutan igen...
Kommentera