1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2234186

Sv: Tingsryd - MoDo 2021-10-06
modomille: Trams. Bernhardt, Näsén, Folin och troligtvis Wahlberg är Gradin/Karlin-värvningar. Många kanske har glömt att vi släppte Ytterell, en kille jag inte hade tackat nej en dag som denna...

På forwardssidan har Gradin/Karlin värvat Woods, Vigneault, Macmaster och troligtvis OP, samt förlängt med Svenningsson.

Utöver detta har Gradin/Karlin värvat två målvakter.

Det blir 11 spelare om jag har räknat rätt. Hade de värvat fler än så, hade undanflykten varit att man varit tvungen att "börja om från noll", som det hette förra säsongen.

Med det sagt tror och hoppas jag att kvällens insats är ett olycksfall i arbetet. Vi studsar nog tillbaka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - MoDo 2021-10-06
Bad_Brett: Jag var väl själv en av dom som hoppade jämfota av glädje när Gradin/Karlin tog över efter Glader. Man ska ju inte döma ut Modo än efter kvällens match, det kan ju vända. Jag drömmer själv fortfarande mardrömmar om när Bill Thomas kommer fri med Leksands målvakt i den avgörande kvalmatchen mot Leksand 2016, han drar målvakten och ska lyfta puckdjäveln över benskyddet men misslyckas. Vänder upp och åker tillbaka nästan med ett leende på läpparna, tror inte han menar något illa egentligen. Jag tycker att det blev en symbolminne för amerikanernas misslyckande i MoDo den säsongen. Traditionens makt i hockey brukar vara stark, ibland undrar jag om Gradin/Karlin tänkte på det när man värvade alla dom här amerikanerna. Säsongen är ju ung än, jag hoppas att det vänder. Men det ser inte bra ut !
Kommentera