1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480353 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2234238

Sv: Tingsryd - MoDo 2021-10-06
Bad_Brett: Jag var väl själv en av dom som hoppade jämfota av glädje när Gradin/Karlin tog över efter Glader. Man ska ju inte döma ut Modo än efter kvällens match, det kan ju vända. Jag drömmer själv fortfarande mardrömmar om när Bill Thomas kommer fri med Leksands målvakt i den avgörande kvalmatchen mot Leksand 2016, han drar målvakten och ska lyfta puckdjäveln över benskyddet men misslyckas. Vänder upp och åker tillbaka nästan med ett leende på läpparna, tror inte han menar något illa egentligen. Jag tycker att det blev en symbolminne för amerikanernas misslyckande i MoDo den säsongen. Traditionens makt i hockey brukar vara stark, ibland undrar jag om Gradin/Karlin tänkte på det när man värvade alla dom här amerikanerna. Säsongen är ju ung än, jag hoppas att det vänder. Men det ser inte bra ut !
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - MoDo 2021-10-06
Modoit i Umeå: OT, men jag minns Thomas flin då mer som att han inte kunde låta bli att le åt eländet, över hur bisarrt det var.
För det var ju en helt sjuk match.

Snarare än att han log för att han hade en trevlig kväll.

Olika hur man kan uppfatta saker. :-)
Med det sagt, var det inte i stolpen han la den? Vågar inte försöka leta reda på reprisen på saken för risken traumatiska minnen...
Kommentera