1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480305 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2248449

Sv: MoDo - Björklöven x2 2021-10-29 30
Rytter: Nej jag är inte ensam, de flesta tycker som mig!

Men svara mig gärna på frågan, har man en fördel av att spela för hemmapublik?

Svarar du ja på den frågan så har spelschemat i denna match en enorm betydelse.

Svarar du nej på den frågan så dumförklarar du dig själv, rejält.

Och nej, Modo förlorar inte pga av spelschemat!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Björklöven x2 2021-10-29 30
Gavelo:

Vad jag se är det fler som kommenterar att skylla på spelschemat är löjligt och en riktig loosermentalitet. Så du verkar leva i din egen lilla bubbla faktiskt.

Vi förlorar matchen för att vi går in med rutten inställning till matchen. Varför det kan nog ingen svara på, kanske vi var nöjda efter segern igår, kanske svävade vi iväg för mycket, kanske kände vi oss starka då vi vann de flesta kamperna igår, kanske ville spelarna spela ut och spela snyggt eftersom det fungerade igår och gick ifrån de taktiska direktiven om att minimera risker var täta i mitten osv.

Förklaringarna kan vara många, men att spelschemat är anledningen och att det var 19h mellan back to back matcherna är den sämsta av alla.

Vi ska kunna bjuda upp betydligt bättre. Är det några som ska påverkas är det ju löven då de förlorade igår och nu ska spela inför pressen av hemmapublik och fullsatt, samt att de var tvungna att resa sent igår kväll. Vi borde med 3p igår kunna gå ut och spela mer avslappnat och med stort tålamod då det är löven som måste vinna framför sin fullsatta arena. Detta ska vi klara betydligt bättre än vad vi gör idag och anledningen är inställning helt enkelt.

Med ditt resonemang ska det ju nästan aldrig gå att vinna en bortamatch när det är fullsatt.
Kommentera

Sv: MoDo - Björklöven x2 2021-10-29 30
Gavelo: Du har ju suttit hela kvällen och förklarat att spelschemat är det som gör att MoDo inte hänger med och därmed förlorar.
Men nu är det inte därför helt plötsligt?
Kommentera

Sv: MoDo - Björklöven x2 2021-10-29 30
Gavelo: Back to back förekommer i många ligor och jag tycker det är väldigt underhållande. Det är väl bara att se till att man har förutsättningar till att orka utföra det.
Kommentera