1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480093 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2255369

Sv: Karlskoga - MoDo 2021-11-17
DrCox: tycker det är helt otroligt att vi varit så ok defensivt ett tag nu. För jag personligen exploderar några ggr / match på dahlroth, styf och även Hasa. Sen tycker jag unge herr jonsson haft ruskigt svårt de få byten han haft.
Med spelet från ifjol så hade de orsakat klart fler insläppta.
Men i år så löser de flesta situationerna sig själv tillslut.
Handlar väl om att man följer spelidé mm.

Men som det ser ut just nu så tycker jag vi verkligen behöver få 1 back + Folin.
Framåt så tycker jag verkligen Mannberg o MacMaster måste steppa upp. Och vi behöver verkligen högerskytt samt sveningsson tillbaka. För den formationen bara dog när han blev skadad.
Va sa de på sändningen? MacMaster hade mäktat med 1p på senaste 12 matcherna.
Dock ska man väl hålla med Harald där. De matcher han faktiskt gjorde poäng så förlorade laget. Och vinsten är ju viktigast.

Sen att det inte finns några spelare på marknaden, hade man kunnat råda bot på genom att faktiskt värv dem innan säsong. Som alla andra lag med fulla trupper.

Men i all denna galla o oförståeligt svamlande så måste jag säga. Så grymt imponerad av laget i stort och Karlin i synnerhet
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - MoDo 2021-11-17
MorganaLefaey: "Sen att det inte finns några spelare på marknaden, hade man kunnat råda bot på genom att faktiskt värv dem innan säsong. Som alla andra lag med fulla trupper."

ogenomtänkt sagt, bokstavligt talat ALLA andra lag letar efter nyförvärv på ett eller annat sätt och jag gissar att upp till tio av tretton andra lag i serien hade bytt trupp med oss direkt om de kunnat vilket också tabellen visar.
Kommentera