1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480481 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2258936

Sv: Apropå ingenting...
ÖSK_82: Han är väl egentligen kanske den enda som inte fullt levt upp till förväntningarna, men då får man ha i åtanke att han har flyttats runt i kedjorna väldigt mycket vid all frånvaro.

Det har sett bra ut när han spelat med Mannberg och Ohlsson och tror det kan bli en bra kedja när vi får tillbaka alla ordinarie. Tycker det syns att han har skills och det är inget fel på själva arbetsinsatsen.
Förstår att han inte får ut sin potential när han lirar bredvid gnuggare som Sylle och OP.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB65: .. särskilt nu när Mannberg ser ut att känna sig mer bekväm och resten av gubbarna kommer tillbaka får MacMaster förutsättningar för att lyckas. Det har han inte idag. Sen hade jag önskat att man kunde ge honom en dos självförtroende. Känns som om det är det som behövs. Inför säsongen var han ju utpekad som förstecenter och alla trodde att så skulle det vara. Det kan nog smugit in lite osäkerhet i honom då det visade sig att han inte var högre upp än trea. Eller sämst av de tre spelande centrarna om man är elak/krass. Mest tänker jag att det är MoDos styrka att MacMaster just nu får kämpa lite. Kan han få stöttning och förtroende vänder det. MacMaster är inte dålig. Det är de andra som är riktigt bra (ffa Vigge).
Kommentera