1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474587 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2258944

Sv: Apropå ingenting...
KB65: .. särskilt nu när Mannberg ser ut att känna sig mer bekväm och resten av gubbarna kommer tillbaka får MacMaster förutsättningar för att lyckas. Det har han inte idag. Sen hade jag önskat att man kunde ge honom en dos självförtroende. Känns som om det är det som behövs. Inför säsongen var han ju utpekad som förstecenter och alla trodde att så skulle det vara. Det kan nog smugit in lite osäkerhet i honom då det visade sig att han inte var högre upp än trea. Eller sämst av de tre spelande centrarna om man är elak/krass. Mest tänker jag att det är MoDos styrka att MacMaster just nu får kämpa lite. Kan han få stöttning och förtroende vänder det. MacMaster är inte dålig. Det är de andra som är riktigt bra (ffa Vigge).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
M Horava: Utpekad och utpekad.

Tycker Gradin var väldig tydlig när han värvade centrar att alla tre skulle ha potential att vara förstacenter, vilket tyder på att man i första hand ville ha en bred centersida som kan gå in och göra jobbet oavsett vilken roll spelaren tilldelas. Även om man kunde önska mer poängproduktion så går han fortfarande in och gör jobbet.

Det är väl mer vi supportrar som har byggt upp felaktiga förväntningar och siat om MacMaster som förstacenter. Men baserat på vad, egentligen?

Till skillnad från Vigneault som på förhand blev tredjecentern som överraskat alla.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
M Horava: Jag är fortfarande lite nyfiken på hur han fungerar som ytter.
Precis som Aagaard. Han började ju som center. Började leverera direkt när han hamnade ute på kanten.
Jag ser likheter i dem?
Kommentera