1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481845 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2266543

Sv: Silly season
BobbyG:

Personligen skulle jag förlänga med Ohlsson, han kan ta en plats i 3-4 även i ett shl-lag om vi går upp. Alltid bra med snabba spelare och att han dödar utvisningar är en bra bonus. Han är en sådan spelare som producerar rätt lika oavsett serie tror jag.

Sylwander är svår, han är troligen rätt dyr för att spela i fjärde. Utan att veta så kan jag tänka mig honom i ett HA lag om han är billig. Han är trots allt rutinerad och en stomme i vårt lag.

Woods har allt för att lyckas egentligen det enda han saknar är styrka. Men tror inte heller att vi får ut max från honom. Som spelare i ha kan ha få förlängt men ser inte att han är toppspelare i shl. Så jag ser gärna att man väntar med honom tills vi vet vilken liga vi tillhör.

MacMaster har inte alls levt upp till förväntningarna och jag byter gärna ut honom oavsett serie. Tror vi kan hitta bättre och billigare spelare för tredje oavsett liga. Kan tänka mig fortsättning i HA om han levererar rejält andra halvan av säsongen eller i slutspelet.

Angående backarna är det väl endast Styf jag kan tänka mig i HA, i SHL har jag svårt att se han ta en plats.

Tikkanen får gärna ta andraspade i HA, i SHL har jag svårt att se honom slå sig in.

Så jag skulle förlänga med Ohlsson direkt för han kan spela både HA och SHL, övriga skulle jag vänta med för att se vilken serie vi spelar i samt kostnad och sedan ta beslut.

Dalroth kan vi skeppa oavsett serie.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Håller med i stort. Jag tror och hoppas fortfarande att med tålamod kommer MacMaster visa framfötterna.
Styf tycker jag går från klarhet till klarhet, så jag tror mycket väl att han kan bli en back för SHL.
Kommentera