1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2273206

Sv: Silly season
KB65: Jag börjar redan nu tänka på slutspel. Jag har en fin känsla och optimism om att MoDo kommer vara ett riktigt hot till våren. Nog inte många som vill möta oss i ett slutspel. Då jag främst tänker på Karlins förmåga att bryta ner motståndare och scouta. Över en matchserie på sju matcher tror jag iallafall att vi har chans till en SHL plats. Visst ska man lugna ner sig lite med de tankarna, men tror inte det är omöjligt. Hockeyvänner, jag har en stor förhoppning av att vi kommer vara med och bråka med de stora drakarna. Go MoDo
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
MoDoNörden: Håller med dig helt, tycker dock laget tappat lite form de senaste matcherna men samtidigt har vi presterat otroligt under en lång period.
Det märktes otroligt tydligt vad Folin betyder i försvaret med och jag skulle mer än gärna se att man försöker hitta en backvärvning för att stärka defensiven.
Även en riktig sniper/målskytt hade inte skadat att få in, men samtidigt otroligt svårt å hitta en plats för i laget just nu så jag tror en centervärvning hade suttit på sin plats för att täcka MacMaster.
Sedan hoppas jag att Andreas tränar Tikkanen stenhårt under det här uppehållet då jag tycker han sjunkit lite i prestation. Är några matcher han släppt lite väl enkla mål.
Dock ser jag en otrolig potential i den här upplagan och jag tror Västerås, HV och Löven kan få det otroligt tungt mot oss om vi får vara hela och friska.
Kommentera

Sv: Silly season
MoDoNörden:
Samma här, vilket gör att man lite börjar tappa intresset nu under grundserien
Kommentera