1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2274245

Sv: Apropå ingenting...
snowden: Vi har under pandemin haft bland de lägsta överdödligheterna i hela europa. Vi har nog haft minst restriktioner av alla länder även inräknad denna förstärkning. Ändå är det ett jäkla okunnigt ospecifierat gnäll.

Vården går på knäna. Vi ställer fortfarnade in många operationer som i princip är livsnödvändiga och där vårdpersonal får inte ledigt utan får jobba extremt mycket. Ja, nu överlever väldigt många fler, men till vilket pris? Ja, jobbar man inte inom vården så drabbar det väl inte särskilt mycket. För det som inte vet om det så sprids fortfarande delta och många länder har fortsatt mycket högre dödlighet än normalt. Omikron är verkligen ett steg åt rätt håll, så förhoppningsvis kommer vi över den här skiten snart.

Jag säger inte att alla beslut vara rätt, för det har de verkligen inte varit, men däremot att mycket av kritiken är direkt korkad och sanslöst okunnig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ge pengarna till vården istället för verksamheter som går på knäna pga restriktionerna. Win Win, bättre vård och inga restriktioner :)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Men, ska jag framföra mina egna åsikter så hade jag hoppasts att vi kunnat klara oss utan fler restriktioner, men jag är en lekman. Förhoppningsvis är det någon kompetentare som tagit det där beslutet.
Kommentera