1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2275945

Sv: Tingsryd - MoDo 2022-01-14
Saleva: Var domarna från Jönöping eller Umeå :-)

På minussidan i truppen finns dessvärre centern Sam Vigneault, som ju åkte på ett matchstraff för fighting mot Kristianstad. På isen gavs kanadensaren ett game misconduct, alltså "bara" ett straff för resten av matchen, men efteråt uppgraderade domarna det till ett match penalty vilket innebar automatisk avstängning och anmälan till disciplinnämnden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - MoDo 2022-01-14
Silly: Fan, nu blev jag förbannad igen, jag som precis lugnat ner mig från i onsdags!

Nämen det är bannen mig ett riskskämt, har domarna något emot Modo eller vad handlar det om?, en situation ingen verkar ha sett, sen stoppades spelet i efterhand och domarna kallade till sammanträde, fortfarande oklart om någon sett något, tillslut tar man ut Vigge för GM, alla verkar förvirrad, även KiK spelaren såg förvånad ut, det var ju tydligen han som började?!
Ungefär ett dygn efteråt uppgraderar domaren straffet till MP utan någon som helst förklaring, fortfarande verkar inget sett något.
Disciplinnämnden som normalt ska vara snabba att ge sin dom i liknande ärenden sitter och kliar sig i huvudet och undrar vad det är som ska bedöma, har någon sett något?!
Kommentera

Sv: Tingsryd - MoDo 2022-01-14
Silly: man borde kunna ge match penalty för domare i HA/SHL med tycker jag
Kommentera