1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480574 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2275954

Sv: Tingsryd - MoDo 2022-01-14
Silly: Fan, nu blev jag förbannad igen, jag som precis lugnat ner mig från i onsdags!

Nämen det är bannen mig ett riskskämt, har domarna något emot Modo eller vad handlar det om?, en situation ingen verkar ha sett, sen stoppades spelet i efterhand och domarna kallade till sammanträde, fortfarande oklart om någon sett något, tillslut tar man ut Vigge för GM, alla verkar förvirrad, även KiK spelaren såg förvånad ut, det var ju tydligen han som började?!
Ungefär ett dygn efteråt uppgraderar domaren straffet till MP utan någon som helst förklaring, fortfarande verkar inget sett något.
Disciplinnämnden som normalt ska vara snabba att ge sin dom i liknande ärenden sitter och kliar sig i huvudet och undrar vad det är som ska bedöma, har någon sett något?!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - MoDo 2022-01-14
Gavelo: Det är på riktigt en fars.

Det är inte heller som att domarna har något mer material att tillgå som grund för uppgradering för det finns absolut i n g e t att titta på. Seriöst, hur går deras resonemang ens? Vad är det för nya vittnesuppgifter som ska ha framkommit sedan sist de diskuterade det på isen? Vi anmäler det för säkerhets skull? Så får man göra en bedömning på… ah, just det nä.. inget.

Riktigt jävla pinsamt är vad det är.

Förlåt Sam, det är tydligen såhär det ”fungerar” i Allsvenskan.
Kommentera