1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480990 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2283401

Sv: Silly season
Silly: Min spontana känsla är att inlåningen av Ludwig känns lite märklig, men jag har inte sett honom spela och därför kan jag inte riktigt bedöma detta än, men som sagt spontant känns det som att As är för bra även för dom bästa 18 åringarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: Kan bara säga grattis! Har sett honom under några år och det är en poängmaskin. Marginellt sämre än Fabian Lysell från samma årskull.
Sen är det väl som alltid, om tränaren tittar på ålder istället för spetskompetenser och placerar honom i en grinding line så är det inte säkert att man får ut max.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Ingen garanti att det kommer hända med den här killen, men det är många 18-åringar som har kommit in och gjort rejält avtryck i ligan.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Niederbach gjorde det ju riktigt bra förra säsongen. Talangmässigt ungefär samma nivå på dem, om än olika spelartyper. Lite samma situation också, dominant i J20 men får inte förtroendet i SHL ännu. Så potential finns ju absolut. Kan även vara som nämns nedan att man vill känna på varandra inför nästa säsong också! Tror inte man är oroliga över att J20 åker ur dock, det är man för bra för trots en svagare säsong..
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Kan ju vara att MoDo är lite rädd om sitt J20 och behöver kunna köra med mer folk där, typ Helmer Styf m.fl.
Kommentera