1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483042 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2294393

Sv: Silly season
Bad_Brett:

Visst så är det, alla hade nog sagt ja till "pynta 1m så går ni upp". Men samtidigt så är det ju ett större risktagande när spelarna blir så dyra, lägger man ut dessa pengar och spelaren inte presterar eller skadar sig så kommer det en skön baksmälla om man missar att gå upp. Kanske inte för HV som verkar ha hur mycket som helst att ta ifrån.

Tror inte alls att man gett upp, utan snarare att man anser att spelaren inte är värd pengarna. Man kan ju få hyfsat med motivationsproblem i truppen om det visar sig att han tjänar typ 4-5 gånger mer än våra bästa, samt ifall denna får bonusar mm. Är han inte då överlägset bäst kan det blir problem, var väl det som hände för Leksand med tyskarna.

Som sagt man har nog inte alls gett upp utan man anser nog sig kunna ge HV en match även om vi är underdog, man tänker nog mer på att inte överspendera för det kommer fler säsonger där pengarna behövs. Skulle gissa att ifall vi gör ett bra slutspel och drar in en hel del pengar, och ifall vi får behålla några av våra stjärnor kommer man nog satsa rejält nästa år. Detta är ju bara första året av nybygget och både Karlin/Gradin pratade ju om en process på 2-3år. Får vi behålla någon form av stomme ligger vi bra till nästa år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Jag tror vi har bättre självförtroende än så, dom känner nog att gruppen har visat att dom är stark att utmana. Vi har visat att vi har spets o bredd, känns lite panik över HV71 värvningar. Vi har nog skrämt smålänningarna lite...
Kommentera