1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480758 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2294520

Sv: Silly season
Ni Modo fans är för roliga

Ni säger "vi bryr oss inte om Hv," "vem orkar tjata Hv" mm. Men typ hälften av inläggen på ert forum handlar om HV...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Laban: var inte så trångsynt nu och dra alla över en och samma kam. Jag diskuterar gärna Hv71 vilket inte borde framstå som märkligt i och med att laget spelar i samma serie och är en konkurrent om att gå upp.

Sen att ni har alla ögon på er är väl inte så märkligt i och med att det vore ett av dom största misslyckandena någonsin om ni inte går upp i år med tanke på att ni satsat allt på ett kort. All eyes on you!
Kommentera

Sv: Silly season
Laban: vet inte vem du citerar, men har aldrig sett nån skriva så.
Klart som fan vi bryr oss om största hindret mot SHL-avancemang.
Kommentera

Sv: Silly season
Laban: Du tar Er på för stort allvar

50 procent av alla inlägg här är anti-Löven

30 procent är anti-domare

5 procent är anti-Timrå(ökar till astronomiska höjder när vi spelar i samma serie)

14 procent är av seriös art

Sista ynka procenten inkluderar Åsa-Nisse, men delas av förakt mot bl.a Stockholmslag , Leksands ledning, SIF m.fl. Så intresset för er är mikroskopiskt
Kommentera

Sv: Silly season
Laban: Älskade Laban, det där är väl ändå en överdrift. Sen är det väl inte såp konstigt att vi börjar prata om slutspel och en ev drömfinal mot er? Ni är ju trots allt Hv-Blå och laget att slå. Tror du det finns något mer utmanande för någon supporter eller spelare i HA än att få kliva in i en final mot er fans och det superlag ni satt ihop? Vår förhoppning är att ni inte får till det, att ni tyngs av pressen, får ett felskär och spelar kvar i HA nästa år och att VI går upp istället. Lycka till! Jag vet av egen supportererfarenhet hur djävligt det är att spela en avgörande final med ett på papperet överlägset lag och torska. Det har hänt förr, det kommer hända igen och kanske är det i år det händer för er. Men misströsta inte, det är inte så djävligt i HA som man tror. Man lär sig leva med det. All press på er. Vi har slagit er tidigare i år, Löven har slagit er, Kristianstad har slagit er!
Kommentera

Sv: Silly season
Laban: "Åsa-Nisse på hal is" är en svensk komedifilm från 1954 i regi av Ragnar Frisk.
Kommentera

Sv: Silly season
Laban: Hur är läget?
Kommentera