1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2305046

Sv: Silly season
KB65: Jag tänker mig att vi kan behålla fler än så. Jag ser oss som i en Lövensituation att vi får behålla ganska mycket, förlora kanske 2 max 3. Tänker mig att flera av dessa överpresterat i vårt lag jämfört med deras tidigare säsonger till exempel till följd av spelsätt och Karlineffekt o s v och att man inte tror de får samma effekt i annan omgivning.

Dessutom har ju de som kritat kontrakt sedan flera månader med oss ändå bundit upp sig. Tänker att många SHL - lag gärna vill sätta laget så tidigt som möjligt åtminstone vad gäller de tre första femmorna, som de flesta av dessa bör aspirera på för att ens passa i laget. Som vår säsong ser ut nu är det ju inte osannolikt att vi går till final med allt vad det innebär i tidsspillan för de som vill sätta trupperna för att se om MoDo-spelarna blir lediga eller ej.

Jag tror att den extra luft SHL-lagen har i truppen för att fylla på med fler spelare än de som redan är värvade nu tas av en del av de nordamerikaner och svenskar (39 stycken) som kanske inte längre vill spela i KHL. Ser bara att Schweiziska ligan skulle locka mer än SHL för de spelare som vill spela i Europa. Tänk dessutom på att det i Nordamerika varit "taxispelare" som haft platser i lag bara som coronareserver och förhoppningsvis blir det inte något sånt till hösten och vips finns ännu fler spelare på marknaden...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Jan-Erik : Man har ofta väldigt kort minne när det gäller sånt här.
Timrå fick även behålla alla sina spetsspelare från 19/20 till 20/21. Vi fick behålla alla våra talanger och bärande spelare från 18/19 till 19/20.
Det är inte omöjligt att bygga en satsning över två år även om det är svårt.
Kommentera

Sv: Silly season
Man borde ha o åtanke att det blir en rörig situation nästa säsong om KHL får problem. Förhoppningsvis så kommer inte lagen i shl att söka neråt i systemet och leta spelare
Kommentera