1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492604 inlägg · 4085 ämnen

Inlägg #2313412

Sv: Silly season
Tarasov: Tror fortfarande stenhårt på SHL. Men kan vara ”kul” att spekulera i HA också.

Känner mig egentligen optimistisk till att behålla Aagaard, Jinesjö-Karlsson och Ingman. Kanske även Näsén. Men det här kan vara en potentiell startpunkt för HA 22/23 om vi misslyckas i år och blir fullständigt länsade:

X - X - R. Marenis
X - O. Nordin - F. Sveningsson
D. Mannberg - M. Westfält - S. Ohlsson
D. Sylwander - M. Tjernström - O. Pettersson
Extra: T. Jacobsson

Kanske försöka behålla Jelisjevjs för en Lett-kedja om han slår väl ut i slutspelet? Blir ju ingen säsong för Dinamo Riga i nuläget.

X - X
X - H. Styf
E. Wahlberg - N. Folin
Extra: J. Norén
(T. Viklund*)

Väldigt tufft på backsidan om vi tappar topp-fyran…

T. Williamsson - I. Wallin / M. Nygren

Känner mig trygg med det här. Både Wallin och Nygren har gjort det bra på varsitt håll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KB: M. Westfält är ju en ren mellanmjölksvärving....nej tack, finns ingen tydlig roll att fylla här.

Svenningsson producerar ju, kommer att ta fler steg nästa år. Pettersson kan ju för guds skull inte lira i en fjärdekedja, ska högre upp i hierarkin.

Tror Nordin, Lindewall (som saknas) och jakobsson kommer att ta steg nästa år....Lindewall är ju skill wise väldigt väldigt bra....
Kommentera

Sv: Silly season
KB: tror det finns en mikroskopisk chans att mikkel stannar, många lag som har honom på listan men har vi tur är han så kär att han väntar in tjejens sista år på skolan :)

redan nu märker vi att det är intressanta spelare som ryktas vara på väg eller klara, precis som vi obotliga optimister varit inne på tidigare har modo bra rykte och bra spelare vill till övik :)
Kommentera

Sv: Silly season
KB: Det där laget är uruselt oavsett vad X:en blir.

Marenis har spelat som en gud men har inte ens gjort en hel säsong i HA. Hans prislapp lär vara maxad nu, framförallt eftersom han har ett år kvar på kontraktet. Jag hoppas vi värvar klokare än så.

Vare sig Nordin eller Svenningsson hör idagsläget hemma i en andrakedja med tanke på alla intressanta KHL-spelare som lär bli tillgängliga.
Kommentera

Sv: Silly season
KB: Hasa är sjätteback. Har vi kvar Wahlberg och Folin får det bli ryggraden. Tror vi behåller även Ingman och då är Näsen samt Bernhardt de två riktigt jobbiga tappen.
Kommentera