1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2314717

Sv: Silly season
SKiLMY: Det är så gött att vi signat Marenis. Det visar att MoDo är attraktivt att spela i och ett lag att räkna med nästa år. Förhoppningsvis lockar det fler med spets att vilja vara med. För vi kommer att tappa några spets. Det kan vi nog vara säkra på. Bra jobbat Hinken!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
M Horava:
Jag slår på stort och säger att även om vi skulle vara kvar i HA nästa säsong så kommer vi inte tappa så många som folk verkar tro.
Kommentera

Sv: Silly season
M Horava:

Sedan skickar det en signal när vi signar en spelare av hög klass, kanske andra som inte tagit beslut än kring sin framtid ser en anledning att stanna då vi bygger ett ännu starkare lag.

Kan få de som inte riktigt får kontraktet eller rollen de vill ha i SHL att välja och stanna ett år till för att vara med på resan.

Visst har det varit ovanligt lite rykten kring våra spelare jämfört med tidigare år, tycker ofta man sett från februari och framåt hur våra stjärnor sägs vara klar för andra klubbar i SHL och placeras i dessa.

Det är väl ingen av våra stjärnorna som placerats i någon klubb än av media. Det är väl Hasa som sägs vara klar för Frölunda men i övrigt vet jag inte om jag sett något.
Kommentera