1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2322563

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Gavelo: KIK har dryga 5%. Så det känns inte som det är special teams vi förlorar på. Tvärtom gynnar det KIK att domaren slutar blåsa.

Sedan kan man väl iofs säga att om förstakedjan inte öser in mål i powerplay så stjälper de mer än de hjälper.

Står fast vid min idé om att testa Sylwander där. Någon som tillsammans med Sam kan göra kedjan riktigt jobbig att möta och skapa ytor åt Woods.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Bad_Brett: borde man inte kunna sätta Mannberg där, känslan är att han har högre skotteffektivitet än övriga alternativ. Bör kunna sätta några av de slumpchanser som dyker upp när woods och sam kör på.

Svenningson känns i alla fall som du säger som det sämsta alternativet i den kedjan. Han stärker inte den defensivt och han bränner nog högst % högkvalitativa målchanser i ligans historia.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Bad_Brett: Mycket intressant idé. Det borde i alla fall vara smärtsamt uppenbart för alla att Woods och Svenningsson INTE ska spela i samma kedja. De är inne på samtliga bakåt i en match som vi borde ha kunnat nolla KIK. Emellertid, så skulle jag vilja se att Ohlsson (+2 igår) ta Svenningssons plats. Din idé kanske är bättre, men jag tycker att vi vet att Ohlsson fungerar med kanadensarna och jag skulle inte vara trygg med att experimentera för mycket i detta läge.

Svenningsson riskerar väl en avstängning efter sitt fulnyp på slutet?
Kommentera