1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480326 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2325826

Sv: Silly season
Nucky:
Fast samtidigt vad ger det och tvinga kvar dom, bara för att Tollefsen tog det rätt byter inte att alla gör det, och speciellt nu för tiden.

Du tror SHL lag A som kontaktar en spelare och får ett nej kommer bry sig om att den spelaren spelar halvhjärtat en säsong för att han blev tvingad kvar, nej dom kommer bara försöka värva han igen nästa chans dom får, kan nästan vara till fördel för klubben som då kan peka på den "dåliga" säsongen och få spelaren lite billigare.

Leksand affären bevisar ju rätt fint att en spelare eller i det här fallet en tränare kan uppföra sig hur illa dom vill och klubbar kommer välkomna dom med öppna armar.

Sen vet jag inte det om han är så svårt att ersätta, offensivt ja, där är det nog lite svårt, defensivt däremot, där tror jag det skulle vara lätt ersätta honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Amitiel: fast, nja, nej. Varför tror ni att man inte ger allt för laget man spelar för bara för att man kritat på för annan klubb nästa säsong?

Det är tävlingsmänniskor vi pratar om... De hatar att förlora, garanterat.

Tycker attityden här inne är att alla i laget är lata lirare som inte ger allt i alla situationer. Ni har garanterat fel. Jag tror det loja modo vi ser i vissa matcher under säsongen absolut kan vara på grund av en match i mängden, sovit dåligt, mått sådär, inte på topp, trött efter många matcher osv.

Men i slutspel är jag säker på att alla ger allt av sin förmåga instunden. Samtidigt måste de också värdera lägena. De kan inte tokåka på varenda puck utan konservera en del krafter till rätt lägen då de måste ge allt för att hamna i friläge, slå sin spelare osv. Ibland gör de fel avvägningar men jag tror garanterat att motivationen inte har med saken att göra.

Däremot hade säkerligen en mental coach hjälpt för att ta oss ur situationer där ingenting stämmer. Passningar på hälarna, förlust i massa närkamper osv. Det är inget jag anklagar spelarna för att önska sig, jag är säker på att de gör sitt bästa, men ibland finns där bara spärrar som ingen riktigt kan sätta fingret på. Spelet blir otimeat när passningarna är dåliga, situationerna blir svårare, du tappar viktiga tiondelar för att få kontroll på puck vilket räcker för att du ska bli neutraliserad av motståndarna och det ser riktigt dåligt ut från sidan.

Vore trevligt om vi kunde öka nivån lite på forumet och inte anklaga folk för nonchalans etc utan att verkligen se VARFÖR det ser ut som det gör ibland.

Jag lovar att det sitter i huvudet på spelarna och gnäll om att de inte tar i, är färdiga för andra lag osv är ingen hjälp på något vis...
Kommentera

Sv: Silly season
Amitiel: Klubbarna skulle definitivt inte bli imponerade av spelarens karaktär om han surar ihop totalt och spelar skit hela säsongen. Då är med största sannolikhet även erbjudandet borta.

Angående Bernie tycker jag inte han varit så dålig som många vill påskina, tror mest han drabbas av ett tätare, hårdare spel och syns inte lika ofta längre.

Det här med att spelare sajnat för SHL redan, tror ni verkligen dessa spelare vågar åka runt och såsa medvetet, speciellt ett år som denna när spelare från KHL lär bjudas ut till svenska klubbar.
Kontrakt kan brytas som vi alla vet.
Kommentera