1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478639 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2335732

Sv: Silly season
Tarasov:

Ja det där är en bra grund, rätt att räkna bort stjärnorna direkt och det blir en bonus om de stannar.

Marenis kan vi nog räkna som helt klar, känns som vi där plockat in en av de bästa offensiva spelarna i ligan som shl klubbarna inte drar i. 36p via 21mål och 15ass på 33m skojar man inte bort.

Dessutom är han inte bara en målskytt utan riktigt bra på skridskorna och spelar rätt fysiskt och vågar gå rakt på mål.

En annan man skulle kunna kolla på är ju Devan Sideroff från KIK, en högerfattad poängspelare för andra eller första. Tyckte han var riktigt bra i KIK och också en poängspelare som jobbar hårt och är lite småful i sitt spel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Jag tror melodin är att titta mycket på egna ligan, det blir tyvärr för dom mindre klubbarna en given hierarki där dom bästa spelarna vill spela ”i bättre lag/topplag” och vi får nog titulera oss som ett sådant med våran plånbok.

Sen ska man givetvis krydda med några utlänningar som bidrar, jag gillade verkligen scoutingen som gjordes när Modo plockade upp en då näst intill okänd Olofsson från USA och 2 år senare spelar han OS med Sverige, världsklass scouting.

Jag har inte sett så mycket av Marenis förens han hamnade på Modos radar och det lilla jag sett så var jag inte direkt imponerad, men som sagt där har jag nog lite för lite att bedöma honom utan litar väl på den scouting som gjorts så det inte blir en Drew Paris.

Berg och Wästfeldt känns på förhand som sådär, men är säkert bra breddspelare i allsvenskan, och bredden har ju i visat sig vara viktig om man ska gå långt.

Som jag skrev för en tid sedan så hoppas jag man jobbar på att få loss Jens Vestin från FBK, kan vara en av ligans bästa defensiva backar, sen vore det kul med några hemvändare som Jesper Olofsson på flerårskontrakt, kanske Kempe även om han nog hellre spelar i DIF, Sandin hade varit lysande men är nog snudd på helt omöjligt då han är för bra.
Sen kanske man ska kolla med Danielsson, hans direktskott är fortfarande inte att leka med trots att han är typ 37.
Kommentera