1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474676 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2337420

Sv: Silly season
Zup: Jag hoppas man hittar lösningar för att frigöra Sylle, Max, Op från sina kontrakt samt låna ut Styf, ska vi vara med och tävla i toppen så kan vi inte ha så begränsade spelare.
Sen gillar jag Mannberg i många sammanhang men är väl ändå tveksam om han är en kille för oss, dock 0,5P match från 3:e kedjan större delen är inte fy skam alls.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: max har jag inga problem med att ha kvar, lär inte kosta mycket och är i nuläget femtecenter, bra med bredd och han är fortfarande ung. alternativet är att en annan junior är femtecenter och där är max bättre

op är begränsad han också men även där fortfarande ung och han bidrar ändå med någonting som få spelare i laget har i sin verktygslåda, så länge vi spelar i ha har jag inget problem med honom heller

sylwander håller jag med om, han är begränsad, fyller 30 när säsongen börjar, jag tror han tjänar relativt bra med modo-mått mätt. ser ingen utveckling i honom framledes. problemet med att så att säga göra sig av med spelare är att det oftast kostar det också :)

det som talar för sylwander är det som inte vi utifrån kan se, det vill säga hur han är i rummet och som lagkapten och det är möjligt att han är fantastisk där, jag vet inte
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: OP gör bra med poäng och är fysisk. Förstår inte vilka krav du har på ett allsvenskt lag gällande fjärdekedjespelare. Med tanke på hans kamrater i kedjan tycker jag att han verkligen producerat ok. Lätt därtill att han älskar MoDo.

Styf är ganska långsam, men kan ta flera steg under sommaren.

Alltså, vi blev tvåa och hade vi satt chanserna i match två skulle vi spelat final. Jag tycker att förväntningarna är orimliga. Vi kan inte satsa tio miljoner till som HV.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Sylwander håller jag med om. Fattar inte vad som hände den här säsongen. Ryktet sa att han var bättre tränad än nånsin osv.... Sen blev det som bara pyspunka... Styf tycker jag man kan ha utlån som backup men vem vet vad som hinner hända på en barmarkssäsong och ett par månaders seriespel? Tyckte han var riktigt bra i slutspelet stundtals.
Kommentera