1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474676 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2337459

Sv: Silly season
J F K: Jag tycker OP är extremt endimensionell, han är osmart i spelet och spelar han är definitivt inte fysiskt, han är grisig och lite feg efter avblåsningar men fysisk är han definitivt inte, inte för den roll han skall ha, men den kanske största anledningen över att jag inte alls förstår varför vi skall ha OP kvar är för att han verkar vara otroligt dåligt tränad, i tuffa matcher så orkar han 30-35 minuter sen är han slut.

Styf har inte tagit några steg denna säsong, snarare tvärtom och han behöver jobba väldigt mycket med skridskoåkningen och avvägningarna och detta skulle han nog få större utrymme att göra i en klubb som inte indirekt tävlar om en SHL plats, Styf är idag ingen spelare för topp6 och då är det bättre att han får jobba på sina svagheter där han kan få mycket speltid, för det kommer han inte få i Modo.

Men nu spelar vi inte final så speciellt nöjda kan vi inte vara, iaf inte jag och vem har sagt att vi ska satsa 10 miljoner till, en spelare som Kehller kostade Hv 1-1,5 miljoner men har varit värd varenda krona, jag tror att en sådan spelare hade kunnat göra enorm skillnad i Modo
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: Jag är 186 cm och väger 105 kg. Det hade varit kul att bara åka runt och försöka proppa. 5 min speltid borde jag kunna orka. Paprikachips i båset.
Kommentera